2012. augusztus 6., hétfő

Itt a vége fuss el véle :)))))

Hát sziasztok! 

Tudom, hogy most nagyon hirtelen vége lett, de már egyszerűen nem tudtam, hogy mit írjak. Nem akartam húzni, mert unalmas lett volna! Viszont nem kell sokat várni, hogy újra olvashassatok, ugyanis már tervben van a következő és egyben utolsó fanfiction-öm! Úgy gondolom, hogy elég lesz belőlem. :D
Köszönöm a sok kommentet, tényleg szinte mindig magatoktól írtatok nekem legalább 3 kommentet, csak ritkán kellett kérnem, hogy írjatok. Minden kommentelőnek nagyon-nagyon köszönöm, hihetetlenül jól estek. 
Nagyon köszönöm, hogy szerettétek és több embernél láttam, hogy még most is emlegette a Napfényízű lányt. :)   
Ennek a történetnek a "sikerén" felbuzdulva, az utolsó fanfiction-öm ismét egy TOMIKÁS lesz! :D Nem tudom még, hogy mikor kezdem, viszont azt a történetet komolyan fogom venni. Oda fogok figyelni mindenre, megpróbálok hosszabb fejezeteket írni, de ugye ez azt jelenti, hogy kicsit lassabban fognak felkerülni. Egyelőre még ezzel ne foglalkozzunk. 
A történet címe 'Ez csak egy film' lesz, remélem, hogy ilyen nevű fanfiction még nincs és ezen a linken lesz elérhető: http://ezcsakegyfilm.blogspot.hu/
És akkor előre elmondanám, hogy ha vége lesz annak a történetnek, akkor sem hagyom abba az írást, csakis sztáros sztorikat nem fogok írni. Tervezek egy rendes "regényt" amit szintén tervezem, hogy publikálom majd a neten, de azt csak akkor, ha az egész kész lesz! :)
További infókat a twitteremen láthattok majd, valamint ha kérdésetek van, nyugodtan írjatok! :)
Még egyszer nagyon szépen köszönöm, hogy támogattok! Imádlak titeket! <3
Rékuuush





1 megjegyzés: